Naděje na prostory ale opět povadla - podpořte nás podpisem petice!

09.10.2013 20:14

Ač se to zdá neuvěřitelné, přestože byl projekt revitalizace "domečku" v Palmetové už hotový, peníze uvolněny... zase je to pozastaveno.

Cítíme se hozeni přes palubu a snažíme se efektivně brát o práva občanů Komořan... i díky Vaší neutuchající podpoře, již si opravdu velmi vážíme.

Pokud nám chcete pomoct, čtěte:

Milí příznivci Komůrky, děkujeme za Vaši podporu ve věci "Komůrka chce komůrku".
Vaše nadšení a nabídky pomoci nás potěšily a nastartovaly k výkonům. Rozhodly jsme se za Komořany a komořanské rodiny zabojovat legitimními prostředky v občanské společnosti a proti různým soukromým tlakům postavit zájem více jak 30 rodin a dalších cca 50 sympatizantů, obyvatel a sousedů v Komořanech, kterým není jedno, že se nemají kde sejít. Sepsaly jsem tuto petici a budeme rády za jakoukoli podporu - ať už ve formě podpisu, šíření mezi sousedy anebo dokonce ve formě sbírání podpisů.
Podepsat lze
- v sídle sdružení v Revoluce 40 či vedle v Revoluce 38,
- na všech lekcích Komůrky dole v herně,
- v MŠ Dolinka ve všech odděleních,
- jednáme o umístění do obchodu Hruška a dolů do sámoobsluhy k Aubrechtovejm (ani jedno zatím není zařízeno, budeme informovat).

Lze samozřejmě vytisknout podpisový arch, podepsat a posléze vhodit do schránky sídla RC Komůrka v Revoluci anebo dokonce zdálky poslat poštou.

Za Vaši podporu děkujeme a držme si palce.

S úctou Vaše aktivistky
Dita, Eva, Lada, Olga, RC Komůrka, o.s.
petice.pdf (25599)