Předvánoční akce - přehled

01.12.2013 21:07

V předvánočním čase mají sice všichni rumrajch, ale vše se lépe zvládá, pokud se to sdílí, takže:

- nechce se Vám do výzdoby a nestíháte? Možná by pomohla motivace naší Soutěže o nejkrásnější vánoční výzdobu v Komořanech! Vyfoťte své kouzelné okno/balkon/zahradní výzdobu s vánoční tématikou a pošlete nám fotku. Buď mailem na komurka12@email.cz anebo rovnou na Facebook. Výherci získají kolekci a uznání sousedů :).

- děti se těší na zdobení stromečku, ale doma to s jazykem na vestě stíháte třiadvacátého o půlnoci? Máte hned dvě příležitosti, kdy tuto touhu uplatnit a pak kolem ní denně chodit:

První, Rozsvěcení Vánočního strom(k)u v Komořanech, bude ve středu 4.12. v 16.30 na plácku proti autobusové zastávce Komořany, mezi obchodem a novostavbou. Srdečně jsou zváni všichni malí občané.

Druhé, Rozsvěcení Vánočního stromu Komůrky, proběhne v sobotu 14.12. od 15.00 v prostoru pod Hruškou, sraz u schodů jako na lampionový průvod. Doufáme, že to místo přináší štěstí na skvělou a pohodovou atmosféru celé akce :)). Děti vyrobí ozdobičku, rodiče poklábosí a popijí svařáku či čaje.

- potřebujete ozdobit perníky a doma si ty noviny a polevu prostě nepřipravíte?

V úterý 10.12. od 16.00 v MŠ Dolinka proběhne tradiční Vánoční tvoření - setkání nad perníčky, ozdobíme, děti olíznou, vánočně se naladíme.

Těšíme se na Vás kde to jen půjde!