Počítačová úprava fotografií - to dofotošopujeme

16.11.2013 20:51

Vzhledem k tomu, že v anketě jste projevili zájem o Kurz počítačové úpravy fotografií, vypisuji a nabízím možný termín pro první, základní lekci, koncem listopadu - pondělí 25.11. dopoledne. V případě zájmu o odpolední setkání či jiný termín zkusíme dohodnout, pište.
-------------------------------------------!!!
Nabyté dovednosti by měly stačit na úpravu fotek na vánoční dárky pro příbuzné, tak s kalendáři, hrnečky a fotoplátny počkejte :).
-------------------------------------------!!!
Předmětem tohoto kurzu bude úprava jasu a kontrastu fotky, černobílá fotografie, oprava červených očí, ořez, troška teorie o kompozici fotky a úprava rozměrů souboru pro tisk.
Při dalším setkání bychom si mohli hrát už s kouzly typu výměna pozadí, úprava barev jednotlivých prvků ve fotce, koláže.
Cena tradiční 50,- Kč, kdo má vlastní notebook (nebo něco podobného - xxxPad apod.), přineste si. Programy - používat budeme to, co máte doma nainstalováno na fotky Vy - Irfan, různé Windows editory, Photoshop... je to podobné. Pokud to zajímá někoho více, program GIMP, který upřednostňuji pro úpravu fotek já díky jeho šíři možností, je volně přístupný, ke stažení a instalaci zdarma, www.gimp.org .

Další dotazy vítám, ráda bych, aby Vám dvouhodinovka přinesla co nejvíce užitku, takže se ráda předem připravím.


Těším se.